نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

کدام استان رکورددار وصول چک است؟

کدام استان رکورددار وصول چک است؟ آخرین آماری که بانک مرکزی از تعداد چک‌های وصول شده منتشر کرده است حاکی از رشد واضح تعداد چک‌ها طی یک ماه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 02
کد خبر: ۳۵۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، طبق آخرین آماری که بانک مرکزی منتشر کرده است تعداد چک‌های وصول شده در آذز ماه ۹۸ حدود ٨٠٨ هزار فقره چک رمزدار بوده است که ارزش آن‌ها حدود ١٢٣٠ هزار میلیارد ریال در کل کشور بوده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد افزایش ۲.۷ درصدی و از لحاظ مبلغ با رشد ۴.۴ درصدی روبرو بوده است.

 

بررسی‌های نشان می‌دهد که در آذرماه امسال در استان تهران بالغ بر ٢٤٢ هزار فقره چک رمزدار به ارزشی بالغ بر ٦٩١ هزار میلیارد ریال وصول شده است.

 

در مدت مورد بررسی ۴۶.۵ درصد از تعداد چک‌های رمزدار وصولی در سه استان تهران (٣٠ درصد)، خراسان رضوی (۸.۵ درصد) و اصفهان (٨ درصد) وصول شده است که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

 

لازم به ذکر است که ۶۷.۸ درصد از ارزش چک‌های فوق در استان‌های تهران (۵۶.۲ درصد)، اصفهان (۶.۳ درصد) و خراسان رضوی (۵.۳ درصد) وصول شده است.

 

براساس آمار در آذر ۹۸ در کل کشور حدود ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار فقره چک وصول شده که از این تعداد حدود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار فقره عادی و بالغ بر ٨۰۰ هزار فقره رمزدار بوده که ۹۰.۱ درصد از کل تعداد چک‌های وصولی، عادی و ۹.۹ درصد رمزدار بوده است.

 

بررسی‌های حاکی از آن است که بالغ بر ٢١٠٩ هزار میلیارد ریال چک در آذر ۹۸ وصول شد که بالغ بر ٨٧٩ هزار میلیارد ریال چک عادی و حدود ١٢٣٠ هزار میلیارد ریال چک رمزدار است که ۴۱.۷ درصد از کل ارزش چک‌های وصولی، عادی و ۵۹.۳ درصد رمزدار بوده است.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار